Räkstuvning

Betyg 3.8 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Räkstuvning

En smarrig röra med hela räkor och dill som får en piffig accent av cayennepeppar. Du gör stuvningen direkt i pannan, med majsstärkelse och grädde, och serverar förslagsvis med en stabil ugnsomelett.

Räkstuvning

Ingredienser

4 portioner
2 bananschalottenlökar
1 msk smör
1 msk majsstärkelse
3 dl vispgrädde
580 g räkor i lake
1 kruka dill
salt
peppar
cayennepeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Var ska jag hälla pannan och vad gör jag med resten av dillen?

    Per-elof

Näringsvärde per portion

Energi1620 KJ / 390 kCal
Fett34 g
Salt3 g
Kolhydrater5 g
Protein17 g

Testa liknande recept

Ägghalvor med räk- och oströra
Betyg 4.4 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räktoast med cream-cheese
Betyg 4.1 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig pasta med räkor och vitlök
Betyg 4.2 av 5.422 personer har röstat
Receptet har 65 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig laxgryta med räkor och dill
Betyg 4.5 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 18 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tunnbrödswrap med räkor och kikärtsstomp
Betyg 3.7 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Räk- och paprikapasta
Betyg 4 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad