Räksås till pasta
En jättegod och lättlagad räksås till pastan. Den krämiga såsen gör du på crème fraiche och purjolök och smaksätter med vitlök och curry. Lägg i räkorna strax innan servering och servera räksåsen till färsk smaksatt pasta, parmesanost och gott bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1996
Ingredienser
2 portioner
500 g räkor med skal
1 späd purjolök
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 tsk curry t ex extra stark
1 dl crème fraiche
1 dl mjölk
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riktigt bra och gott recept! Enkelt och bra! Äter med hela familjen och alla älskar det!
Therese
2022-03-27Jag hade inte stark curry, utan droppade ned lite habanero sås istället-jättegott och lättlagat!
Lena
2010-10-30Gott, snabbt och lättlagat (men då använde jag skalade räkor).
Anna-lena
2007-11-29