En jättegod och lättlagad räksås till pastan. Den krämiga såsen gör du på crème fraiche och purjolök och smaksätter med vitlök och curry. Lägg i räkorna strax innan servering och servera räksåsen till färsk smaksatt pasta, parmesanost och gott bröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
1996
Gör glutenfri: servera med glutenfri pasta och glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till ris-, soja- eller havrebaserad mjölkersättningsprodukt, uteslut parmesanen vid serveringen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Therese
2022-03-27Riktigt bra och gott recept! Enkelt och bra! Äter med hela familjen och alla älskar det!
Lena
2010-10-30Jag hade inte stark curry, utan droppade ned lite habanero sås istället-jättegott och lättlagat!
Anna-lena
2007-11-29Gott, snabbt och lättlagat (men då använde jag skalade räkor).