Den här måltiden på räksallad med ägg och pepparrot är lätt att tillaga och väldigt mättande. Äggen kokas tills gulan är fastare i konsistensen och när koktiden är klar sköljs de kalla. Blanda avokado, silverlök, tomater, övrig sallad och räkor och toppa med en smakrik pepparrotskräm och rätten är komplett.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
25 2017
Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och färskost och tillsätt lite riven pepparrot.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost och tillsätt lite riven pepparrot. Byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: äggen kan uteslutas, ersätt gärna med annat protein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2015-06-02Hej Ewa! Eftersom vi ville ha en matigare sallad lade vi till potatis. Men du kan såklart prova utan potatisen om du vill. Hälsningar Michelle
Ewa
2015-05-29Varför kokt potatis?