Räkröra med rostad potatis

Visst är det roligt att testa något nytt? Här serveras två klassiker i en kombination som man definitivt borde se mer av! Ugnsrostade potatisskivor läggs upp på tallriken, och till det äts en krämig räkröra med smaker från parmesan och vitlök. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2021

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1810 KJ / 431 kCal
Fett14 g
Salt3 g
Kolhydrater45 g
Protein29 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
13 stSupergott!
Monika
Mycket gott
Britt-marie
Riktigt gott!
Maria
OMG ! Fanimej det godaste som varit i matkassen !
Susanna
Tråkigt recept
Melina
Gott, men lite mat för en familj på 4 personer
Mari
Blev jättegott med parmesan/vitlök cream frech rostad potatis till räkröran
Frida
Hela familjen inkl 1 åring och 7 åringar åt friskt. Väldigt lite för en middag dock.
Christina
Har ni tips vad man kan byta räkorna till? Skaldjursallergiker i huset.
Johanna
När lägger man i vitlöken o parmesanen? Står ingenstans i receptet
Solveig
Hej Solveig! I detta recept har vi använt en crème fraiche smaksatt med parmesan och vitlök. Men det går fint att smaksätta naturell crème fraiche. Då blandar du ner riven parmesanost och pressar i vitlök i steg 6 och smakar av med salt och peppar. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika
ICA-köket