Räkröra i smördeg med caviar

I det här receptet bygger du frasiga hus av färdigköpt smördeg som du gräddar i ugnen. Fyll sedan med en krämig röra av handskalade räkor, rom och crème fraiche, dill, lök och citron. Toppa med rom.

Ingredienser
4 portioner
250 g färsk smördeg
1 ägg
1 äggula
200 g skalade räkor
2 dl crème fraiche
1/2 kruka färsk dill
1/2 citron (2 tsk saft plus rivet skal till 4 port)
salt
peppar
80 g caviar
Garnering
dill
1 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2070 KJ / 495 kCal
Fett34.8 g
Kolhydrater23.8 g
Protein21.6 g
Kommentarer
Vet inte för vilken gång i ordningen jag gör det här receptet! Mmmm!
Inger
2023-12-02Låter underbart, skall prova det efter nyår.
Lisbeth
2016-12-27Låter underbart skall prova det efter nyår
Lisbeth
2016-12-27