Fyllda krustader

Fyllda krustader är små härliga munsbitar här får du tips om två olika fyllningar. Den första är en smakrik fyllning med räkor och srirachamajonnäs och den andra är en härligt grön ost- och ärtkräm och dessa toppas med caviar. Krustaderna är perfekta att lägga upp på ett fat och servera som drinktilltugg eller en enklare förrätt.
Samarbete med:
Royal Greenland

Ingredienser
24 st
Krustader med räkor och srirachamajonnäs
1 1/2 tsk srirachasås
1 dl majonnäs
1/4 gurka
200 g Royal Greenland skalade räkor
1 kruka koriander
1 msk sesamfrön (gärna svarta)
24 krustader
Krustader med ost- och ärtkräm
1/2 kruka dill (+ extra till garnering)
1 gul lök
3 dl riven lagrad ost
1 msk olja
2 dl gröna ärtor
1/2 dl vispgrädde
salt
svartpeppar
1 förp röd caviar (à 75 g)
24 krustader
För alla
Krustader med räkor:
Innehåller gluten. Fri från laktos men kontrollera noga innehållet i majonnäsen och krustaderna.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Krustader med ost- och ärtkräm:
Innehåller gluten och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och krustader.
Näringsvärdet är beräknat per styck på krustader med räkor.
Gör så här
Tips
Ost- och ärtkrämen går att göra dagen innan och förvaras i kylen, låt den ligga framme i ca 30 minuter innan krustaderna fylls.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi235 KJ / 56 kCal
Fett4 g
Salt0.24 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentarer