Räkpasta med zucchinipappardelle

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Räkpasta med zucchinipappardelle

Snabblagad pastarätt med Medelhavsinspirerade smaker för tankarna till Italien. Räkor, paprika och citron är några av ingredienserna. Serveras en vardagskväll eller kanske till bjudning?

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2012

Räkpasta med zucchinipappardelle

Ingredienser

undefined
400 g  skalade räkor
4   portioner pasta , gärna pappardelle
1/2   citron
1   zucchini
500 g  grillad paprika på burk
1 dl  svarta oliver
1/2   kruka basilika
2 msk  olivolja
salt och svartpeppar
65 g  babyspenat

För alla

Läs ingrediensförteckningen på pastan. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1878 KJ / 446 kCal
Fett11 g
Salt2.8 g
Kolhydrater55 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Räkomelett
Betyg 4.2 av 5.
52 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkpasta med avokado
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Räkpasta med spenat- och avokadosås
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkor och ägg med citronmarinerad fänkål
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga