Paprikapappardelle och räkor

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Paprikapappardelle och räkor

Snabb och enkel rätt med färsk pasta. Den gräddiga paprikasåsen blandas ihop med krispig zucchini, paprika, basilika, och räkor. Resultatet blir en färggrann och läcker middag för både öga och gom.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2013

Paprikapappardelle och räkor

Ingredienser

4 portioner
400 g skalade räkor
4 port pasta, gärna pappardelle
500 g grillad paprika
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 msk rödvinsvinäger
salt
svartpeppar
1 zucchini
1/2 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2142 KJ / 514 kCal
Fett17.9 g
Kolhydrater53.8 g
Protein30.2 g

Testa liknande recept

Grillade grönsaker, räkor och nudlar i teriyakidressing
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Köttbullar i het pestosås
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkpasta med zucchinipappardelle
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkpasta med citron och pumpafrön
Betyg 4.2 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig skaldjurspasta
Betyg 3.8 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Fried Rice med räkor
Betyg 3.5 av 5.43 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad