Paprikapappardelle och räkor

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Paprikapappardelle och räkor

Snabb och enkel rätt med färsk pasta. Den gräddiga paprikasåsen blandas ihop med krispig zucchini, paprika, basilika, och räkor. Resultatet blir en färggrann och läcker middag för både öga och gom.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2013

Paprikapappardelle och räkor

Ingredienser

4 portioner
400 g  skalade räkor
4   port pasta, gärna pappardelle
500 g  grillad paprika
1 1/2 dl  vispgrädde
1/2 msk  rödvinsvinäger
salt och svartpeppar
1   zucchini
1/2   kruka basilika

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2142 KJ / 514 kCal
Fett17.9 g
Kolhydrater53.8 g
Protein30.2 g

Testa liknande recept

Köttbullar i het pestosås
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkpasta med zucchinipappardelle
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Räkpasta med citron och pumpafrön
Betyg 4.2 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med örtgrönt täcke
Betyg 2.8 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fried Rice med räkor
Betyg 3.5 av 5.
41 personer har röstat
Under 45 min att tillaga