Paprikapappardelle och räkor

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Paprikapappardelle och räkor

Snabb och enkel rätt med färsk pasta. Den gräddiga paprikasåsen blandas ihop med krispig zucchini, paprika, basilika, och räkor. Resultatet blir en färggrann och läcker middag för både öga och gom.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2013

Paprikapappardelle och räkor

Ingredienser

4 portioner
400 g skalade räkor
4 port pasta, gärna pappardelle
500 g grillad paprika
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 msk rödvinsvinäger
salt
svartpeppar
1 zucchini
1/2 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2142 KJ / 514 kCal
Fett17.9 g
Kolhydrater53.8 g
Protein30.2 g

Testa liknande recept

Grillade grönsaker, räkor och nudlar i teriyakidressing
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räkpasta med zucchinipappardelle
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttbullar i het pestosås
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkpasta med citron och pumpafrön
Betyg 4.2 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörgåstårta med varmrökt lax, räkor och pepparrot
Betyg 3 av 5.
532 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig räkpasta med zucchini och kronärtskockscrème
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga