Räkpasta med zucchinipappardelle

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Räkpasta med zucchinipappardelle

Snabblagad pastarätt med Medelhavsinspirerade smaker för tankarna till Italien. Räkor, paprika och citron är några av ingredienserna. Serveras en vardagskväll eller kanske till bjudning?

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2012

Räkpasta med zucchinipappardelle

Ingredienser

4 portioner
400 g skalade räkor
4 portioner pasta , gärna pappardelle
1/2 citron
1 zucchini
500 g grillad paprika på burk
1 dl svarta oliver
1/2 kruka basilika
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
65 g babyspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1878 KJ / 446 kCal
Fett11 g
Salt2.8 g
Kolhydrater55 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Räkomelett
    Betyg 4.2 av 5.59 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fried Rice med räkor
    Betyg 3.4 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Räkpasta med avokado
    Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad