Man är ofta sugen på lasagne, men tiden räcker inte alltid till för alla moment. Så här har du en lättlagad vegolasagne, perfekt att göra mitt i veckan! Här används créme fraiche som bindande sås, och den varvas med plattor och en färdig pastasås med sojaprotein. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2019
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Per
2019-12-19Som sagt, pastasåsen är alldeles för syrlig så man behöver krydda upp den för att rädda denna rätt.
Jessica
2019-12-17Jag läste den tidigare kommentaren så jag hällde upp pastasåsen i en bunke och smakade av med salt, peppar och spiskummin. Det blev gott, nästa gång kanske jag testar att ha i lite socker för att mildra synligheten utan riktigt så mycket salt. Kan också tänka mig att det skulle kunna va gott med keso istället för henne fraiche.
Mio
2019-12-10Tyvärr va den inte så god, det blev för syrligt och en lasagn ska vara salt