Räkor med lime och chili

Chili, lime och handskalade räkor. Och lite, lite till. Smaskigt och väldigt snabbt. En enkel sidorätt som adderar smak och flärd till exempelvis dina tacos eller den ugnsstekta torsken.

Ingredienser
4 portioner
4 salladslökar
1 vitlöksklyfta
1 röd peppar
2 msk färskpressad limesaft
rivet skal av 1 lime
3 dl handskalade räkor
2 msk olja
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi471 KJ / 113 kCal
Fett6.9 g
Salt0.62 g
Kolhydrater5.7 g
Protein7.9 g
Kommentar
Jag vill gärna veta vilken sorts olja som ska användas i receptet, en olivolja eller ska det vara en mer neutral olja som raps eller solros?
Karin
2019-10-17Hej Karin! En neutral matolja är ett bra alternativ. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-10-17