Pebre

6
1
Pebre

Den här sydamerikanska salsan, pebre, är ett underbart tillbehör till en grillbuffé, såväl som till tacos som till en mustig vegetarisk gryta. Blanda hackad koriander, persilja, salladslök, vitlök och chili och smaksätt med citron. En vacker bordskrydda som går snabbt att göra.

Skriv ut
Pebre

Ingredienser

4 portioner
1
röd chili
5
salladslökar
2
vitlöksklyftor
1
kruka koriander
1
kruka persilja
1 dl
olivolja
3 msk
pressad citronsaft
-
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Elisabeth

2017-09-08

Verkligen enkel att göra och supergod till laxtacos! jag tog inte bort kärnorna från chilin för lite extra hetta...

Näringsvärde per portion

Energi 888 KJ / 212 kCal
Fett 21.6 g
Salt 0.89 g
Kolhydrater 4.6 g
Protein 1.1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept