Pebre

Den här sydamerikanska salsan, pebre, är ett underbart tillbehör till en grillbuffé, såväl som till tacos som till en mustig vegetarisk gryta. Blanda hackad koriander, persilja, salladslök, vitlök och chili och smaksätt med citron. En vacker bordskrydda som går snabbt att göra.

Ingredienser
4 portioner
1 röd chili
5 salladslökar
2 vitlöksklyftor
1 kruka koriander
1 kruka persilja
1 dl olivolja
3 msk pressad citronsaft
salt och peppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi888 KJ / 212 kCal
Fett21.6 g
Salt0.89 g
Kolhydrater4.6 g
Protein1.1 g
Kommentar
Verkligen enkel att göra och supergod till laxtacos! jag tog inte bort kärnorna från chilin för lite extra hetta...
Elisabeth
2017-09-08