UNDER 15 MIN | Enkel

Salsa criolla

Den här blandningen kan se anspråkslös ut men smaken tar för sig desto mer. Häll den över dina tacos så förvandlas de från vardagsrätt till festmåltid, eller varför inte ett smakrikt tilltugg innan middagen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Hacka persiljan. Pressa limen.
  2. Blanda lök, chili och persilja med limesaft och olja. Smaksätt med salt och nymald peppar.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 rödlökar
  • 2 röda peppar
  • 1 kruka persilja
  • 1 lime
  • 3 msk rapsolja

Näringsvärde
Per portion

Energi 537 kJ / 129 kCal