Räkceviche

Betyg 2.6 av 5.
146 personer har röstat
0
Räkceviche

Ceviche serverad i cocktailglas känns lite lyxigt och är en festlig förrätt som är lätt att göra. Rätten kommer ursprungligen från Peru och får sin speciella smak av chili och koriander. Limedressingen gör att den tärnade avokadon behåller sin gröna färg.

Räkceviche

Ingredienser

4 portioner
1   burk handskalade stora räkor i lake (à 460 g)
1   avokado
1   tomat
1   röd peppar
1/2   rödlök
1   vitlöksklyfta
1   kruka koriander
1 msk  olivolja
1   lime
salt
1/2   kruksallad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
146 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi710 KJ / 168 kCal
Fett9 g
Salt1.6 g
Kolhydrater4 g
Protein16 g

Testa liknande recept

Räkor cevice-style med avokado och koriander
Betyg 3.5 av 5.
49 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurscheesecake
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk skagenröra
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkcheesecake
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räkor i salladsblad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syrlig räkceviche
Betyg 3.1 av 5.
227 personer har röstat
Under 30 min att tillaga