Räkceviche

Betyg 2.6 av 5.146 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Räkceviche

Ceviche serverad i cocktailglas känns lite lyxigt och är en festlig förrätt som är lätt att göra. Rätten kommer ursprungligen från Peru och får sin speciella smak av chili och koriander. Limedressingen gör att den tärnade avokadon behåller sin gröna färg.

Räkceviche

Ingredienser

4 portioner
1 burk handskalade stora räkor i lake (à 460 g)
1 avokado
1 tomat
1 röd peppar
1/2 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 kruka koriander
1 msk olivolja
1 lime
salt
1/2 kruksallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.146 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi710 KJ / 168 kCal
Fett9 g
Salt1.6 g
Kolhydrater4 g
Protein16 g

Testa liknande recept

Räkor cevice-style med avokado och koriander
Betyg 3.5 av 5.49 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk skagenröra
Betyg 4.6 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Räkcheesecake
Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkor i salladsblad
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Syrlig räkceviche
Betyg 3.1 av 5.229 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mangosalsa med räkor och gurka
Betyg 2.9 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad