Räkceviche

142
0
Räkceviche

Ceviche serverad i cocktailglas känns lite lyxigt och är en festlig förrätt som är lätt att göra. Rätten kommer ursprungligen från Peru och får sin speciella smak av chili och koriander. Limedressingen gör att den tärnade avokadon behåller sin gröna färg.

Räkceviche

Ingredienser

4 portioner
1 burk handskalade stora räkor i lake (à 460 g)
1 avokado
1 tomat
1 röd peppar
1/2 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 kruka koriander
1 msk olivolja
1 lime
salt
1/2 kruksallad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

142

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 710 KJ / 168 kCal
Fett 9 g
Salt 1.6 g
Kolhydrater 4 g
Protein 16 g
Läs mer om näringsvärden