Lax med pasta- och pepparrotssallad
En krämig pepparrotsröra passar prima till denna lax med pasta. Till pastasåsen med pepparrot används crème fraiche, dill och pepparrot. Med nyttig, färsk spenat sätter du färg på rätten.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2011
Ingredienser
4 portioner
4 portionsbitar lax (à 125 g)
1 msk smör eller margarin
4 port pasta penne
2 dl lätt crème fraiche
2 msk hackad dill
2 msk riven pepparrot
1 krm salt
1 krm peppar
1 krm strösocker
65 g babyspenat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2288 KJ / 547 kCal
Kommentarer
Tack för att ni skriver ut alternativa ingredienser för laktos/gluten och mjölkfritt. Toppen!
Anneli
2021-09-12Mycket gott och lättlagat !! :)
Mattias
2011-04-13