Picklad kålrabbi med rädisa

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Picklad kålrabbi med rädisa

Det mesta går att pickla men kålrabbi kan vara något av det bästa. Använd gärna en mandolin för tunna skivor. Servera den syrliga picklade kålrabbin med rädisor som ett tillbehör eller vänd ner i en grönsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Picklad kålrabbi med rädisa

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl ättiksprit (12%)
1/2 dl strösocker
1 dl vatten
1 kålrabbi (à ca 300 g)
5 rädisor

Till servering

smörgåskrasse
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi302 KJ / 72 kCal
Fett0.1 g
Salt1.78 g
Kolhydrater16 g
Protein1.4 g

Testa liknande recept

Picklad kålrabbi med citron och senapsfrön
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kålrabbisallad
Betyg 2.4 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Råhyvlad kålrabbi med lime, tranbär och dill
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lax med citronmarinerad kålrabbi
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt halloumi med pimiento de padron och kålrabbislaw
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsrostad kålrabbi med persilja och krutonger
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga