Picklad kålrabbi med rädisa

1
0
Picklad kålrabbi med rädisa

Det mesta går att pickla men kålrabbi kan vara något av det bästa. Använd gärna en mandolin för tunna skivor. Servera den syrliga picklade kålrabbin med rädisor som ett tillbehör eller vänd ner i en grönsallad.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Picklad kålrabbi med rädisa

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl
ättiksprit (12%)
1/2 dl
strösocker
1 dl
vatten
1
kålrabbi (à ca 300 g)
5
rädisor

Till servering

smörgåskrasse
flingsalt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 302 KJ / 72 kCal
Fett 0.1 g
Salt 1.78 g
Kolhydrater 16 g
Protein 1.4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept