Mixa rågflingor i pannkakssmeten så får du en riktigt god och mättande pannkaka som passar till såväl frukost, lunch eller mellanmål. Blåbär och hackade knapriga hasselnötter passar utmärkt till.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2017
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölkdryck, matfett och yoghurt.
Kommentarer
Ida
2021-02-25Smakade för mycket råggröt
Silvia
2017-09-18jag brukar ibland då jag gör pannkakor använda glutenfri mjölmix istället för vanligt mjöl. detta funkar hur bra som helst:)
Redaktionen
2017-08-30Hej! Man ska inte behöva tillsätta något. Men dessa är lite mer svårstekta än vanliga pannkakor. Se till att smeten verkligen stelnat i pannan innan man vänder. Och se till att rågflingorna verkligen blir finmixade. Lycka till! Hälsningar Michelle