Rågpannkaka med blåbär och hasselnötter

21
4
Rågpannkaka med blåbär och hasselnötter

Mixa rågflingor i pannkakssmeten så får du en riktigt god och mättande pannkaka som passar till såväl frukost, lunch eller mellanmål. Blåbär och hackade knapriga hasselnötter passar utmärkt till.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Rågpannkaka med blåbär och hasselnötter

Ingredienser

6 st
2 dl
mjölk
1
ägg
1 dl
rågflingor
1 krm
salt
1/2 msk
smör
1 1/2 dl
blåbär

Till servering

turkisk yoghurt
blåbär
hackade hasselnötter

För alla

Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölkdryck, matfett och yoghurt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Ida

2021-02-25

Smakade för mycket råggröt

Silvia

2017-09-18

jag brukar ibland då jag gör pannkakor använda glutenfri mjölmix istället för vanligt mjöl. detta funkar hur bra som helst:)

Redaktionen

2017-08-30

Hej! Man ska inte behöva tillsätta något. Men dessa är lite mer svårstekta än vanliga pannkakor. Se till att smeten verkligen stelnat i pannan innan man vänder. Och se till att rågflingorna verkligen blir finmixade. Lycka till! Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 1289 KJ / 311 kCal
Fett 24 g
Salt 0.38 g
Kolhydrater 14 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept