Mixa rågflingor i pannkakssmeten så får du en riktigt god och mättande pannkaka som passar till såväl frukost, lunch eller mellanmål. Blåbär och hackade knapriga hasselnötter passar utmärkt till.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölkdryck, matfett och yoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Smakade för mycket råggröt
Ida
2021-02-25jag brukar ibland då jag gör pannkakor använda glutenfri mjölmix istället för vanligt mjöl. detta funkar hur bra som helst:)
Silvia
2017-09-18Hej! Man ska inte behöva tillsätta något. Men dessa är lite mer svårstekta än vanliga pannkakor. Se till att smeten verkligen stelnat i pannan innan man vänder. Och se till att rågflingorna verkligen blir finmixade. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-08-30