Raggmunk i ugn

En klassiker i svensk husmanskost som lagas smidigt och enkelt i ugnen med knaprig bacon. Serveras tillsammans med en frisk äppelröra med ett sting av cayennepeppar. Och så gärna lingonsylt till, som sig bör!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2013

Gör så här
00:05:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2946 KJ / 705 kCal
Fett36.7 g
Kolhydrater66.6 g
Protein25.1 g

Kommentarer
7 stJag skulle nog föredra riktigt stekt rimmat fläsk till detta.
Kurt
Gott! Barnen gillade mkt😊
Kerstin
Hetet lufsa. Inte raggmunkar
Fredrik
Enkelt och praktiskt att tillaga i ugnen och blev supergott! Jag lät den vara kvar i ugnen ca 10 min längre så den hann få en fin brun krispig skorpa.
Madeleine
So easy and sooo good ❤️. The apple sås was not as expected, maybe i wont recommend it
Mennatullah
Supersnabbt och enkelt. Riktigt god vardagsmat. Tips är att den får stå inne om man vill ha känslan av frasiga raggmunkar som vi i östergötland är riktigt bortskämda med. Toppade även med rårörda lingon.
Karin
Mycke gott! Fast äppel-såsen va ingen höjdare! Godare med lingonsylt till!
Ann