En lite annorlunda jordgubbstårta till sommarens festligheter och fikastunder! Tårtbotten i detta recept görs av rågbröd och mandel. Råg- och mandelbottnarna varvas sedan med grädde, jordgubbar och råsyltad rabarber och blir till en ljuvlig sommartårta.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2020
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde och choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör, grädde och choklad.
Kommentarer
Birgith
7/3/2020Fantastisk god tårta
Redaktionen ICAse
7/3/2020<3 Tack Birgith!
Sigrun
6/21/2020Väldigt god tårta! Det kändes först lite udda att det skulle vara rågbröd i botten, men oj så gott det blev! Fick dock grädda den ena bottnen betydligt längre än vad som stod i receptet. Hade två sorters formar. Rekommenderas varmt, supergod!
Redaktionen ICAse
6/22/2020Hej Sigrun! Vad kul att höra att du tyckte om tårtan! Hälsningar Elina