Rädisor med wasabimajonnäs och gari

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rädisor med wasabimajonnäs och gari

Fint och vackert tillbehör till sommarens bufféer. Här förstärks rädisornas smak av gari och wasabi. Servera gärna tillsammans på crostini eller rostat surdegsbröd. Toppa med sesamfrön för extra nötig smak.

Rädisor med wasabimajonnäs och gari

Ingredienser

4 portioner
1 förp rädisor (à 220 g)
2 salladslökar
1 dl gari (inlagd ingefära)
1 dl majonnäs
2 tsk wasabipasta

Till servering

sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fantastiska smaker! Är redan en favorit.

    Åsa

Näringsvärde per portion

Energi775 KJ / 185 kCal
Fett18 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Snabb sill med japansk touch
    Betyg 4.4 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad