Rädisor med wasabimajonnäs och gari

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Rädisor med wasabimajonnäs och gari

Fint och vackert tillbehör till sommarens bufféer. Här förstärks rädisornas smak av gari och wasabi. Servera gärna tillsammans på crostini eller rostat surdegsbröd. Toppa med sesamfrön för extra nötig smak.

Rädisor med wasabimajonnäs och gari

Ingredienser

4 portioner
1   förp rädisor (à 220 g)
2   salladslökar
1 dl  gari (inlagd ingefära)
1 dl  majonnäs
2 tsk  wasabipasta

Till servering

sesamfrön

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi775 KJ / 185 kCal
Fett18 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Wasabiyoghurt med ingefära
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ingefärspicklad gurka
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomatsallad med inlagd ingefära, sesam och koriander
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rädissallad med rökt lax
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Räkcrostini med ingefärsmajonnäs
Betyg 2.9 av 5.
120 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ingefärsgravad lax
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga