Rädisor med wasabimajonnäs och gari

2
0
Rädisor med wasabimajonnäs och gari

Fint och vackert tillbehör till sommarens bufféer. Här förstärks rädisornas smak av gari och wasabi. Servera gärna tillsammans på crostini eller rostat surdegsbröd. Toppa med sesamfrön för extra nötig smak.

Skriv ut
Rädisor med wasabimajonnäs och gari

Ingredienser

4 portioner
1
förp rädisor (à 220 g)
2
salladslökar
1 dl
gari (inlagd ingefära)
1 dl
majonnäs
2 tsk
wasabipasta

Till servering

sesamfrön

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 775 KJ / 185 kCal
Fett 18 g
Salt 1 g
Kolhydrater 6 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept