Rädisor med wasabimajonnäs och gari
![Rädisor med wasabimajonnäs och gari](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_228945/cf_259/radisor_med_wasabimajonnas_och_gari.jpg)
Fint och vackert tillbehör till sommarens bufféer. Här förstärks rädisornas smak av gari och wasabi. Servera gärna tillsammans på crostini eller rostat surdegsbröd. Toppa med sesamfrön för extra nötig smak.
![Rädisor med wasabimajonnäs och gari](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_228945/cf_259/radisor_med_wasabimajonnas_och_gari.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 förp rädisor (à 220 g)
2 salladslökar
1 dl gari (inlagd ingefära)
1 dl majonnäs
2 tsk wasabipasta
Till servering
sesamfrön
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi775 KJ / 185 kCal
Fett18 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g
Kommentar
Fantastiska smaker! Är redan en favorit.
Åsa
2023-07-06