Rädisor i krans

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rädisor i krans

Trevlig krans med smak av peppriga rädisor, syrlig citron och angenäm körvel. Rädisor i krans passar lika bra både till fisk som kött, eller så serverar du den på ett buffébord.

Rädisor i krans

Ingredienser

8 portioner
3   knippor rädisor (3 knippor motsvarar ca 60 st)
6   gelatinblad
3 dl  hönsbuljong (fond eller tärning + vatten)
3 dl  vispgrädde
1 msk  pressad citron
1 - 1 1/2 tsk  salt
1 krm  vitpeppar
1/2 tsk  socker
1   knippa körvel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi680 KJ / 160 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Nässelsoppa
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spenat- och körvelbrûlé med rom och rödlök
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad avokado med räkor, vitlök och körvel
Betyg 2.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbetor med hasselnötter och vit balsamvinäger
Betyg 3.2 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Godaste potatissalladen
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mango »cannelloni«
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga