Sommar på burk! Sötsyrlig sylt gjord på rabarber – perfekt på nybakta scones, i frukostgröten eller till en kula svalkande glass. Vi har valt att smaksätta vår hemmagjorda rabarbersylt med kardemumma för en kryddig karaktär.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2021
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod sylt, frisk och syrlig. Gjorde på rabarber som jag haft i frysen sedan förra säsongen. Har nu haft rabarbersylt på min havregrynsgröt varje dag sedan 6 juni och gläds åt tanken att jag har hur mycket rabarber som helst i trädgården och allt ska bli sylt.
Svante
2022-07-13Alldeles för surt. Skulle jag göra det här igen skulle jag inte ha i någon citronjuice.
Björn
2022-06-25Tyckte det blev väldigt god. Speciellt med citronsaften som gjorde den lite härligt syrlig. Ska ha sylten till att göra rabarbergrottor.
Marie
2022-06-11