Rabarberkompott

Rabarberkompott är en supersmarrig liten sommardessert, som du gör på rabarber, vatten, strösocker, vaniljsocker och potatismjöl. Kompotten smakar både sött och friskt och serveras varm tillsammans med mjölk. Himmelskt gott!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är inkl mjölk.
Energi510 KJ / 122 kCal
Fett2 g
Salt0.07 g
Kolhydrater24 g
Protein3 g
Kommentarer
Denna kompott på filen yoghurten så himla gott. Ev varva med frukostflingor ex start mums 😋
Ulrika
2025-06-13Stapelvara på sommarhalvåret och perfekt att frys in. Skippar potatismjöl, tar bara 0,5 dl vatten och en skvätt citron. Så gott att värma och sen har till frukostyoghurten.
Annette
2025-05-20Går den att frysa in? Marie
Marie
2024-07-05Hej Marie! Det går bra att frysa kompotten. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2024-07-05