Rabarberkompott är en supersmarrig liten sommardessert, som du gör på rabarber, vatten, strösocker, vaniljsocker och potatismjöl. Kompotten smakar både sött och friskt och serveras varm tillsammans med mjölk. Himmelskt gott!
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: servera med laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ.
Näringsberäkningen är inkl mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Åsa
2021-06-03Kan man frysa in om inte allt går åt?
Linnea
2020-07-15Hej! Hur länge håller den i kylen?
Redaktionen ICAse
2020-07-16Hej Linnea! Den håller sig bra i upp till en vecka i kylen. Se bara till att använda rena redskap när du tar av den. Hoppas att du gillar den! Hälsningar Elina
Ulla
2020-06-03Alltid gott i sommarens soliga dagar serveras kall.