Rabarber "quesadilla" med rabarber och vaniljsmak
![Rabarber "quesadilla" med rabarber och vaniljsmak](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16393/cf_259/rabarber__quesadilla__med_rabarber_och_vaniljsmak.jpg)
Ljuvliga små quesadillas med rabarberkompott, vispad grädde smaksatt med mascarpone och citron. Toppa med rabarber och jordgubbar, servera och njut av dessa små läckerbitar.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007
![Rabarber "quesadilla" med rabarber och vaniljsmak](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16393/cf_259/rabarber__quesadilla__med_rabarber_och_vaniljsmak.jpg)
Ingredienser
10 portioner
3 små rabarberstänger
4 dl vatten
1 dl socker
1 paket frysta jordgubbar (à 225 g)
2 msk färskpressad citronjuice
1 dl grädde
250 g mascarpone
finrivet skal av 1/2 citron
4 tsk vaniljsocker
3 stora tortillabröd (tortillaplattor)
3 msk klarat smör
1 dl strösocker
2 tsk malen kardemumma
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer