I denna härliga tuppkaka finner du en supergod kombination av rabarber och kardemumma. Blanda samman din smet och bred ut i en form före du toppar med lena smörflagor, syrlig rabarberblandning och krispig mandel. Servera din goda kaka avsvalnad.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2009
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kristina
2019-11-04Kan man använda frysta rabarber? Ska man hälla av spadet i så fall?
Redaktionen ICAse
2019-11-05Hej Kristina! Det går bra att använda fryst rabarber och häll av spadet innan du blandar den med majsstärkelse, florsocker och kardemumma. Lycka till! Hälsningar Elina
Rickard
2019-01-15Smeten??? Blev ju en deg på 2 ägg 3 socker och 3 mjöl?!?
Britt-marie
2017-05-02Ser gott ut ,måste prova.