Vegansk rabarberpaj

Betyg 4 av 5.
50 personer har röstat
10
Vegansk rabarberpaj

Bjud på en knaprig, härligt syrlig rabarberpaj i sommar! Lägg rabarber i en form, strö över socker och potatismjöl och fördela smuldegen ovanpå. Alla älskar smulpaj och just denna veganska paj kan de flesta njuta av då den inte innehåller vare sig laktos, mjölkprotein eller ägg.

Vegansk rabarberpaj

Ingredienser

8 portioner

Pajdeg

100 g  mjölkfritt margarin
1 1/2 dl  vetemjöl (1 1/2 dl motsvarar 90 g)
2 dl  havregryn
1/2 dl  strösocker
1 tsk  vaniljsocker

Rabarber

500 g  rabarber
1 dl  strösocker
1 msk  potatismjöl

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
50 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt gott och enkelt

Malin

2023-05-27

Perfekt smuldeg!

Lottie

2023-02-14

Hejsan, hur stor ska bakformen vara?

Marielle

2022-07-03

Tack Marielle för din fråga. Vi har nu uppdaterat receptet med storlek på formen. Hoppas du gillar pajen. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2022-07-06

Testa liknande recept

Pappas paj
Betyg 3.5 av 5.
117 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbspaj
Betyg 4.5 av 5.
106 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarberpaj med ton av kokos
Betyg 4.2 av 5.
227 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lat rabarberpaj
Betyg 3.2 av 5.
234 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nyttigare rabarberpaj
Betyg 4.1 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbspaj med kokos
Betyg 4.6 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga