Vegansk rabarberpaj
Bjud på en knaprig, härligt syrlig rabarberpaj i sommar! Lägg rabarber i en form, strö över socker och potatismjöl och fördela smuldegen ovanpå. Alla älskar smulpaj och just denna veganska paj kan de flesta njuta av då den inte innehåller vare sig laktos, mjölkprotein eller ägg.
Ingredienser
8 portioner
Pajdeg
100 g mjölkfritt margarin
1 1/2 dl vetemjöl (1 1/2 dl motsvarar 90 g)
2 dl havregryn
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
Rabarber
500 g rabarber
1 dl strösocker
1 msk potatismjöl
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt gott och enkelt
Malin
2023-05-27Perfekt smuldeg!
Lottie
2023-02-14Hejsan, hur stor ska bakformen vara?
Marielle
2022-07-03Tack Marielle för din fråga. Vi har nu uppdaterat receptet med storlek på formen. Hoppas du gillar pajen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2022-07-06