Bjud på en knaprig, härligt syrlig rabarberpaj i sommar! Lägg rabarber i en form, strö över socker och potatismjöl och fördela smuldegen ovanpå. Alla älskar smulpaj och just denna veganska paj kan de flesta njuta av då den inte innehåller vare sig laktos, mjölkprotein eller ägg.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Kommentarer
Madeleine
2020-06-07Vi tog rapsolja istället för margarin, ca1dl och hoppade över potatismjölet. Blev helt ok
Sara
2020-06-05Supergott!! Bytte ut potatismjölet mot majsstärkelse och det funkade utmärkt.
Nathalie
2020-05-04Om man använder frysta rabarber, hur många gram ska man tänka då? Ska man tina och väga efteråt?
Redaktionen ICAse
2020-05-04Hej Nathalie! Du kan ta samma mängd fryst rabarber. Låt dock rabarbern tina upp innan du har den på pajen och om det blir mycket vätska så häll av den innan du blandar i socker och potatismjöl. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina