Rabarberkompott

Rabarberkompott är en supersmarrig liten sommardessert, som du gör på rabarber, vatten, strösocker, vaniljsocker och potatismjöl. Kompotten smakar både sött och friskt och serveras varm tillsammans med mjölk. Himmelskt gott!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är inkl mjölk.
Energi510 KJ / 122 kCal
Fett2 g
Salt0.07 g
Kolhydrater24 g
Protein3 g
Kommentarer
9 stHur länge håller sig kompotten i kylskåpet? /Ulrika
Ulrika
Hej Ulrika! Den håller sig bra i upp till en vecka i kylen. Se bara till att använda rena redskap när du tar av den. Det fungerar också utmärkt att frysa kompotten. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Denna kompott på filen yoghurten så himla gott. Ev varva med frukostflingor ex start mums 😋
Ulrika
Stapelvara på sommarhalvåret och perfekt att frys in. Skippar potatismjöl, tar bara 0,5 dl vatten och en skvätt citron. Så gott att värma och sen har till frukostyoghurten.
Annette