Rabarberpaj med ton av kokos
Denna rabarberpaj har en underbar smak av kokos och smakar som sommar på en tallrik! Grädda pajen i ugn och låt den sedan svalna lite innan du servera din lantliga rabarberpaj med fluffig vaniljsås eller len vaniljglass.
Ingredienser
4 portioner
Smulpaj
100 g smör eller margarin
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 dl kokos
1/2 dl strösocker
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Rabarber
500 g rabarber
1/2 dl strösocker
1 msk potatismjöl
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Pajen blev riktigt god! Jag hade i lite mer potatismjöl då rabarberna varit frysta. Kan tänka mig att öka mängden kokos och havregryn och kanske ha i lite sirap efter att ha läst recensionerna.
Catarina
2024-07-22Väldigt gott med kokos i
Christina
2024-06-13Med färdig smördegsdeg
Kerstin
2024-06-12