Upplev en underbar smak av sommaren med vår saftiga rabarberkaka i långpanna - perfekt för både stora sällskap och speciella tillfällen. Den här enkla luftiga och sötsyrliga kakan som smaksätts med kardemumma bakar du med färska rabarber och serverar med lättvispad grädde eller vaniljglass.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk och serveringsförslag.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, mjölk och serveringsförslag mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är beräknat per bit och utan serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kakan blev jättegod. Jag halverade mängden strösocker och använde syrliga blåbärstry bär istället för rabarber.
Weronika
2023-07-02Saknar i ingredienslistan hur mycket kardemumma som det ska vara
Mariann
2023-06-19Hej Mariann! Tack för att du uppmärksammade det för oss. ❤ Kardemumman hade tyvärr fallit bort, vi ber om ursäkt för det. Vi har nu skrivit in kardemumman, det ska vara 1 msk kardemummakärnor. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-06-19