Rabarberpaj
Denna gudomliga rabarberpaj kommer bli en hit bland dina vänner! Blanda ihop den söta smeten och häll i en form före du täcker med syrliga rabarberbitar, tunna skivor av smör och pärlsocker. Servera den nygräddade, goda pajen med vaniljglass.
Ingredienser
4 portioner
ströbröd
2 ägg
1 1/2 dl socker
2 dl vetemjöl
400 g rabarber i 2 cm tjocka bitar
smör eller margarin
pärlsocker
Till servering
vaniljglass
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
gör bra tack
Jan pehter
2007-07-08Den här typen av kaka (jag håller med, det är inte en traditionell paj) kan man frysa in i bitar och tina vid behov. Pudra över florsocker inför serveringen.
Elsa
2007-06-11Väldigt enkel och god paj/kaka. Mer som mjuk kaka än paj tycker jag i och för sig. Ska absolut ha glass till, grädde eller vaniljsås blev inte riktigt lika bra. Mycket populär bland vännerna!
Karolina
2006-07-18