Rabarberpaj

Betyg 2.7 av 5.
18 personer har röstat
3
Rabarberpaj

Denna gudomliga rabarberpaj kommer bli en hit bland dina vänner! Blanda ihop den söta smeten och häll i en form före du täcker med syrliga rabarberbitar, tunna skivor av smör och pärlsocker. Servera den nygräddade, goda pajen med vaniljglass.

Rabarberpaj

Ingredienser

4 portioner
ströbröd
2 ägg
1 1/2 dl socker
2 dl vetemjöl
400 g rabarber i 2 cm tjocka bitar
smör eller margarin
pärlsocker

Till servering

vaniljglass

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

gör bra tack

Jan pehter

2007-07-08

Den här typen av kaka (jag håller med, det är inte en traditionell paj) kan man frysa in i bitar och tina vid behov. Pudra över florsocker inför serveringen.

Elsa

2007-06-11

Väldigt enkel och god paj/kaka. Mer som mjuk kaka än paj tycker jag i och för sig. Ska absolut ha glass till, grädde eller vaniljsås blev inte riktigt lika bra. Mycket populär bland vännerna!

Karolina

2006-07-18

Testa liknande recept

Rabarberpaj med brynt smör
Betyg 3.8 av 5.
224 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarberkaka i långpanna
Betyg 4.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillbakad rabarberpaj med citron och vit choklad
Betyg 3.6 av 5.
67 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Flamberade rabarber
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smältrabarber med honung och kokos
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckig rabarberpaj
Betyg 4.2 av 5.
2814 personer har röstat
Över 60 min att tillaga