Rabarberpaj

18
3
Rabarberpaj

Denna gudomliga rabarberpaj kommer bli en hit bland dina vänner! Blanda ihop den söta smeten och häll i en form före du täcker med syrliga rabarberbitar, tunna skivor av smör och pärlsocker. Servera den nygräddade, goda pajen med vaniljglass.

Rabarberpaj

Ingredienser

4 portioner
ströbröd
2 ägg
1 1/2 dl socker
2 dl vetemjöl
400 g rabarber i 2 cm tjocka bitar
smör eller margarin
pärlsocker

Till servering

vaniljglass

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Jan pehter

2007-07-08

gör bra tack

Elsa

2007-06-11

Den här typen av kaka (jag håller med, det är inte en traditionell paj) kan man frysa in i bitar och tina vid behov. Pudra över florsocker inför serveringen.

Karolina

2006-07-18

Väldigt enkel och god paj/kaka. Mer som mjuk kaka än paj tycker jag i och för sig. Ska absolut ha glass till, grädde eller vaniljsås blev inte riktigt lika bra. Mycket populär bland vännerna!