Smarrig kladdkaka med rabarber, vit choklad och kardemumma. Ett lättlagat och somrigt recept där rabarberns syrliga strävhet balanseras av den söta och mjuka kladdkakan.
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och vit choklad.
Kommentarer
Camilla
2021-07-23Tack för ett gott recept! Ni har glömt att skriva när mjölet skall ner!
Redaktionen ICAse
2021-08-05Hej Camilla! Kul att höra att du gillade receptet! Se steg 4, mjölet ska i tillsammans med kardemumman. 😊 Hälsningar Elina
Joel
2021-07-20Kan man bytta ut vetemjöl mot glutenfritt mjöl?
Redaktionen ICAse
2021-07-20Hej Joel! Det är inget vi har provbakat men vi kan se att några kunder har kommenterat att de har bakat med glutenfritt mjöl och det har funkat. Scrolla längre ner i kommentarerna och om du testar baka den glutenfri så kommentera gärna igen och berätta hur den blev! 😊 Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Annika
2021-07-14Urgod! Har bakat den flera ggr på kort tid. Nu är röda vinbären mogna. Det kan nog bli gott med sådana istället för rabarber, men det blir kanske lite blötare? Längre gräddningstid?
Redaktionen ICAse
2021-07-20Hej Annika! Vad kul att höra att du gillar den! 😊 Den blir säkert jättegod även med vinbär, vi har dock inte provbakat pajen med vinbär men vi tror att det är bara att följa receptet som det är och som alltid, håll lite koll på kakan i ugnen mot slutet av gräddningstiden. Skriv gärna en ny kommentar och berätta hur pajen blev med vinbär, vi är väldigt nyfikna! ❤ Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina