Rabarberkladdkaka med vit choklad och kardemumma

90
39
Rabarberkladdkaka med vit choklad och kardemumma

Smarrig kladdkaka med rabarber, vit choklad och kardemumma. Ett lättlagat och somrigt recept där rabarberns syrliga strävhet balanseras av den söta och mjuka kladdkakan.
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .

Skriv ut
Rabarberkladdkaka med vit choklad och kardemumma

Ingredienser

10 bitar
100 g
smör
100 g
vit choklad
2 dl
strösocker
1 krm
salt
2
ägg
0.5 tsk
hela kardemummakärnor
2 dl
vetemjöl (2 dl motsvarar 120 g)
200 g
rabarber
0.5 msk
potatismjöl

Till garnering

florsocker

För alla

Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och vit choklad.

Under 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

90

Kommentarer

Fanny

8/21/2020

Funkar perfekt att byta ut mjölet till glutenfritt och använda mjölkfria produkter! Toppen recept!

Ann-christine

7/9/2020

Är det någon som testat med mörk choklad? Kan det funka?

Lottie

6/22/2020

Min pojke är vansinnigt allergisk mot ägg. Vad kan jag ersätta äggen med? NoEgg? Har ni det i sortimentet?

Redaktionen ICAse

6/25/2020

Hej Lottie! Vi rekommenderar att fråga på din ICA om det finns NoEgg eller motsvarande i sortimentet och om det inte finns, be de ta in det! Hälsningar Elina

Testa liknande recept