Smarrig kladdkaka med rabarber, vit choklad och kardemumma. Ett lättlagat och somrigt recept där rabarberns syrliga strävhet balanseras av den söta och mjuka kladdkakan.
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och vit choklad.
Kommentarer
Fanny
8/21/2020Funkar perfekt att byta ut mjölet till glutenfritt och använda mjölkfria produkter! Toppen recept!
Ann-christine
7/9/2020Är det någon som testat med mörk choklad? Kan det funka?
Lottie
6/22/2020Min pojke är vansinnigt allergisk mot ägg. Vad kan jag ersätta äggen med? NoEgg? Har ni det i sortimentet?
Redaktionen ICAse
6/25/2020Hej Lottie! Vi rekommenderar att fråga på din ICA om det finns NoEgg eller motsvarande i sortimentet och om det inte finns, be de ta in det! Hälsningar Elina