Rabarberkaka

Mjuk, mumsig rabarberkaka lagar du enkelt till. Efterrätt med syrlig rabarber är en favorit, speciellt när det är sommar. Du serverar kakan med vispad grädde eller vaniljglass.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit utan serveringsförslag.
Energi753 KJ / 180 kCal
Fett6 g
Salt0.2 g
Kolhydrater28 g
Protein2 g
Kommentarer
89 stLättlagad och fantastiskt god.
Gunilla
Alltid succé! Lättlagad och kardemumman gör underverk.
Ingmarie
Fantastiskt god och lättlagad.
Ann-louise
Över förväntan! Har bakat den många gånger i sommar! Tar mer än dubbelt så mycket kardemumma eftersom jag älskar det!
Maria
Fantastisk god. Lätt att variera med svarta- eller röda vinbär med härlig syra.
Jeanette
Enkel och god, går att variera med alla möjliga bär. Tex hallon, men då hoppar jag över kardemumman.
Anna
Mycket god rabarberkaka som var enkel att göra. Väldigt gott med kardemumma i kakan! 🥰
Marianne
Tack för ett bra recept. Har använt grunden på denna, men byt ut rabarber till andra bär. Den har blivit familjen favorit. Har nog gjort 6 st på 1 1/2 vecka. Olika beställningar av släkten.
Ronnie
Står i receptet att det blir 12 portioner men i näringsvärdet är det beräknat på 8 portioner. Hur många kolhydrater är det på hela kakan? Viktigt för diabetiker att veta.
Ingela
Hej Ingela! Det var ju lite märkligt skrivet av oss, vi har räknat på receptet igen och nu står värdet per portion räknat på 12 portioner inget annat. Kolhydrater blir då 337 på hela kakan. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Gott
Karin