Smältrabarber med honung och kokos

20
7
Smältrabarber med honung och kokos

Smältrabarber med honung och kokos är en lättlagad efterrätt med smak av sommar. Den smälta rabarberns syrlighet tillsammans med citronen balanserar du med honung och en klick vaniljglass eller vaniljsås och toppar med den rostade kokosen.

Skriv ut
Smältrabarber med honung och kokos

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl
riven kokos
400 g
rabarber
saften från 1/2
citron
1 dl
flytande honung

Till servering

vaniljglass eller vaniljsås

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

20

Kommentarer

Lena

2020-08-20

Stämmer det att rabarbern ska serveras varm/ljummen?

Redaktionen ICAse

2020-08-20

Hej Lena! Tanken är att den ska serveras varm/ljummen men det går att äta den kall. Hälsningar Ulrika

Christina

2020-06-15

Bytte ut honungen mot farinsocker

Harriet

2010-07-22

Det kan man absolut. Jag har gjort receptet många gånger och använder alltid vanlig honung.

Testa liknande recept