Smältrabarber med honung och kokos
Smältrabarber med honung och kokos är en lättlagad efterrätt med smak av sommar. Den smälta rabarberns syrlighet tillsammans med citronen balanserar du med honung och en klick vaniljglass eller vaniljsås och toppar med den rostade kokosen.
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl riven kokos
400 g rabarber
saften från 1/2 citron
1 dl flytande honung
Till servering
vaniljglass eller vaniljsås
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Stämmer det att rabarbern ska serveras varm/ljummen?
Lena
2020-08-20Hej Lena! Tanken är att den ska serveras varm/ljummen men det går att äta den kall. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-08-20Bytte ut honungen mot farinsocker
Christina
2020-06-15Det kan man absolut. Jag har gjort receptet många gånger och använder alltid vanlig honung.
Harriet
2010-07-22