Smältrabarber med honung och kokos

Betyg 3.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Smältrabarber med honung och kokos

Smältrabarber med honung och kokos är en lättlagad efterrätt med smak av sommar. Den smälta rabarberns syrlighet tillsammans med citronen balanserar du med honung och en klick vaniljglass eller vaniljsås och toppar med den rostade kokosen.

Smältrabarber med honung och kokos

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl riven kokos
400 g rabarber
saften från 1/2 citron
1 dl flytande honung

Till servering

vaniljglass eller vaniljsås

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.21 personer har röstat

Kommentarer

Stämmer det att rabarbern ska serveras varm/ljummen?

Lena

2020-08-20

Hej Lena! Tanken är att den ska serveras varm/ljummen men det går att äta den kall. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-08-20

Bytte ut honungen mot farinsocker

Christina

2020-06-15

Det kan man absolut. Jag har gjort receptet många gånger och använder alltid vanlig honung.

Harriet

2010-07-22

Testa liknande recept

Rabarberkaka
Betyg 4.3 av 5.393 personer har röstat
Receptet har 59 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Flamberade rabarber
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarberpaj
Betyg 2.7 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kall rabarber- och jordgubbssoppa
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm rabarberkompott med vanilj och hallon
Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad ananas med glass och lönnsirap
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad