Saftig långpannekaka med rabarber och jordgubbar som bara blir godare dagen efter... Muscovadosocker ger en fyllig smak som påminner lite om knäck.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri glass eller grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett och mjölkfri glass, t ex Tofuline, Oatly eller byt grädde mot soja- eller havrebaserad gräddersättning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbar efterrätt! Blir lite väl kladdig i mitten men med ett dygn på nacken funkar det fint. Klassiker hemma numera.
Carola
2020-06-27Gättegod, men jag minskade på sockret till totalt 3,5 dl. 1,5 dl muscovadosocker och 2 dl vitt socker
Irene
2020-06-18Hej Mariusz! Vi har nu bakat om denna kaka och alla ingredienser stämmer. Då den inte innehåller bakpulver så blir det inte en "fluffig" kaka utan mer som en kladdkaka. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-09-23