Rabarbergelé

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rabarbergelé

En dessert att imponera med är verkligen denna rabarbergelé. Vacker och imponerande blir denna jelly med rabarber som kräver lite tid i kylskåpet innan du kan servera den. Toppa gärna jellyn med grädde och citronmeliss.

Rabarbergelé

Ingredienser

10-12 portioner
900 g rabarber
1 citron (1 citron motsvarar 1/2 dl saft)
4 1/2 dl rött vin eller rött matlagningsvin
4 1/2 dl vatten
4 1/2 dl strösocker
2 vaniljstänger
15 gelatinblad
2 dl vispgrädde
citronmeliss

Gör så här

00:10:00
00:15:00
06:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1304 KJ / 312 kCal
Fett8 g
Salt0 g
Kolhydrater44 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Pavlova med rabarber och pistage
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Yoghurtpannacotta med jordgubbar
Betyg 2.9 av 5.78 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Midsommartårta med rabarber och vanilj
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarberkompott med vit chokladmousse
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Moussetårta med jordgubbar och rabarber
Betyg 4 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Yoghurtpannacotta med rabarberkompott
Betyg 3.1 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad