En härlig rabarberchutney som passar till det mesta från grillen. Låt rabarber, lök och chili koka ihop sakta med honung, vinäger och salt till en smakrik chutney som du ger en liten ton av citrus med hjälp av ingefära. Färgen på chutneyn varierar beroende på vilken rabarbersort som används – men den blir alltid lika god.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
1999
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ketty
2022-08-11Måste gå att skriva ut
Agnetha
2022-07-18Fungerar det med äppelcidervinäger istället?
Redaktionen ICAse
2022-07-19Hej Agnetha! Ja, det funkar även med äppelcidervinäger. Hoppas att du gillar chutneyn! Hälsningar Elina
Mariette
2022-07-04Hur länge håller sig chutney sig i kylen? Kan den frysas med bra resultat?
Redaktionen ICAse
2022-07-06Hej Mariette! Chutneyn funkar att frysa. Med bra råvaror, god hygien, rena burkar så bör chutneyn hålla i kylskåp ett par månader. Det bästa är, som alltid, att dofta och smaka om man är osäker när burken tas fram. Lycka till. Hälsningar Ulrika