Apelsin- & chilichutney

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsin- & chilichutney

Suverän indisk chutney av syrlig apelsin, het chilifrukt, söt honung och färsk koriander. Den smakliga chutneyn passar utmärkt att ställa fram på bordet när du serverar indisk mat.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Apelsin- & chilichutney

Ingredienser

6 portioner
1/2 apelsin med skal
1 dl konc apelsinjuice
8 röda chilifrukter (t ex spansk peppar)
1/2 gul lök
1 tomat
1 dl honung
1/2 kruka koriander
juicen av 1/2 juice
1 msk rödvinsvinäger
1/2 tsk salt
2 tsk grovmalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Färsk korianderchutney
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomatchutney
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön kokoschutney
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Aprikoschutney
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Passion- och melonsalsa
Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Apelsinmarinerad fläskkotlett med paprikatapenade
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad