Apelsin- & chilichutney

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Apelsin- & chilichutney

Suverän indisk chutney av syrlig apelsin, het chilifrukt, söt honung och färsk koriander. Den smakliga chutneyn passar utmärkt att ställa fram på bordet när du serverar indisk mat.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Apelsin- & chilichutney

Ingredienser

6 portioner
1/2   apelsin med skal
1 dl  konc apelsinjuice
8   röda chilifrukter (t ex spansk peppar)
1/2   gul lök
1   tomat
1 dl  honung
1/2   kruka koriander
juicen av 1/2   juice
1 msk  rödvinsvinäger
1/2 tsk  salt
2 tsk  grovmalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Färsk korianderchutney
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomatchutney
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Aprikoschutney
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grön kokoschutney
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsbakad spetskål med apelsin
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morots- och apelsinsoppa med pepparrotsröra
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga