Bjud på bullkalas med rabarberbullar! Fylld med en smörig kardemummafyllning och toppad med både vaniljkräm och inkokt rabarber blir denna bulle snabbt en ny favorit.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2022
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Himla bra recept på själva degen. Har gjort kanel- och kardemummavarianterna flera gånger. Blir dock alltid bra mycket mer än de 30 som står i receptet. Jag har gjort 35-40 stycken och de är ändå lite stora. Nästa gång räknar jag om degen till 50g jäst. Inte lika imponerad av resten av receptet med vaniljkräm och rabarber. Vaniljkrämen räckte inte hela vägen och jag fick en tredjedel av rabarberbitarna över.
Charlotta
2022-06-18Men alldeles för komplicerat. Stod HELA dagen..
Sannah helena
2022-06-04Jättegoda bullar.
Else
2022-06-01