En fluffig, smörig och sockrig bulle fylld till brädden med len vaniljkräm. Vad skulle vara bättre än det? Jo, en hel plåt med dessa ljuvliga krämbullar!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2022
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk och grädde.
Näringsvärdet är beräknat per bulle.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
I de andra recepten så ska degen kalljösa i ca 2 timmar innan man bakar ut den, men inte i detta receptet?
Emilie
2022-05-22Hej Emilie! Ursäkta sent svar. Tänker du på kardemummakringlor (https://www.ica.se/recept/kardemummakringlor-729141/) och rabarberbulle (https://www.ica.se/recept/rabarberbulle-729140/) som också var med i nr 5 i Tidningen Buffé? Det stämmer att i detta recept ska inte degen kalljäsas. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-10-21Kan man frysa bullarna med krämen i?
Martina
2022-05-21Hej Martina! Ursäkta sent svar. Du kan frysa dem men bullarna är allra godast som nybakta. Du kan också välja att frysa in (en del av) bullarna utan fyllning och fylla dem vid servering. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-10-213,5 dl grädde ska vaniljkrämen vispas med
Karin
2022-05-21