Jordgubbsblixt

Betyg 2.8 av 5.
20 personer har röstat
2
Jordgubbsblixt

Jordgubbsblixt är en himmelskt god och sötsyrlig efterrätt som dessutom är väldigt enkel att tillaga. Jordgubbsblixten får en glassliknande konsistens med ljuvliga smaker och du serverar den med mandelbiskvier. Otroligt gott!

Jordgubbsblixt

Ingredienser

4 portioner
250 g frysta jordgubbar
1 dl vit sirap
250 g mascarpone (italiensk dessertost)
1 dl mandelbiskvier

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Mycket gott, godare med hallon tycker jag. Vit sirap rekommenderas. Hade inte i mandelbiskvierna i röran utan serverade dem till.

Pernilla

2024-12-06

Snabbt, gott, lätt. Tog hallon istället för jordgubbar och ljus sirap istället för vit.

Maria

2006-01-26

Testa liknande recept

Semifreddo med fläder och jordgubbar
Betyg 4.1 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Semifreddo med rostad vit choklad och hallon
Betyg 4.7 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glace au four med mascarponeglass, apelsin och hallon
Betyg 4.5 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Semifreddo med apelsin
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hallonsorbet fylld med vaniljmascarpone på chokladkexbotten
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syrlig citronsorbet
Betyg 4 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga