Quesadillas med svarta bönor och avokado

Fyll tortillabröd med svarta bönor, ost och avokado. Tryck ihop, grilla och skär i bitar. Visp har du ett matigt snacks att bjuda på. Givetvis kan du njuta av dessa beandillas som en hel rätt också. Välj vegetabilisk ost eller tofu, så passar detta även veganer.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2016

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1632 KJ / 390 kCal
Fett14.7 g
Salt2.45 g
Kolhydrater47.1 g
Protein12.6 g
Kommentarer
7 stMed mer lime (skal!) och lite chiliflakes blir de perfekta!
Ulrika
Jag tog två avokado och 2 dl ost istället. Det blev bra. :) Lo
Frida
Detta är barnens favorit rätt. Går dessutom att variera fyllningen lite hur man vill, men håller definitivt med om att det behövs mer avokado och mer ost. 🤤
Zanna
Ju mer fyllning desto bättre blir de! Har gjort dem både på grillen och i stekpanna och de blir lika bra på båda sätten
Hanna
Jättegott ! Kryddade bönröran med chiliflakes för lite hetta , samt strödde smulat flingsalt på de penslade sidorna innan de åkte på grillen :)
Jan
Väldigt gott! Jag mosade avokadon i stället med lite salt och limejuice. Det blev jättebra! Håller med föregående talaren om att det behövs mer avokado, iallafall två stycken.
Emina
Otroligt gott! Släng på lite extra ost och avokado.
Oskar