Pytt på ostwurst med pepparrotskräm
Avnjut en pytt på ostwurst med pepparrotskräm till middag. Där palsternacka, morötter och potatis tärnas, löken skivas och allt blandas med olja och timjan innan de steks i ugnen. Mot slutet gör även korven sällskap. Som tillbehör serveras en rivig pepparrotskräm och gärna en sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2015
Ingredienser
4 portioner
4 morötter
2 palsternackor
2 bakpotatisar
1 gul lök
1 msk olja
1 tsk timjan
salt
peppar
2 förp ostwurst (à 240 g)
Pepparrotskräm
1 msk riven pepparrot
250 g kvarg
1 rött äpple
1/2 kruka persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2410 KJ / 580 kCal
Fett33 g
Salt4.26 g
Kolhydrater43 g
Protein24 g
Kommentar
Enkelt och supergott! Kan lätt göras till många människor, man kan variera rotfrukterna efter smak. Alla gillade maten, till och med 2-åringen.
Linda
2015-09-07