Råglevain med falukorv och krämig grönkål
Falukorvsmackan är en riktig svensk klassiker. Den kan tillagas på miljoner olika sätt och i den här varianten har vi valt att göra den lite fräschare med fräst grönkål och kaxig pepparrot. Så gott!
Ingredienser
4 portioner
400 g falukorv
2 msk olja
ca 250 g skuren grönkål
2 msk smör
2 dl crème fraiche
1 dl vatten
1 1/2 msk riven färsk pepparrot
salt
svartpeppar
8 skivor råglevain
Till servering
riven morot
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Ulf, tack för din kommentar. Vi har nu uppdaterat vår allergi information eftersom det var lite missvisande när ägget är med i bilden. Men ägget är inte med i själva receptet utan endast som ett tips man kan välja att toppa sin smörgås med. Hoppas det är tydligare nu. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2017-04-27"Fri från ägg." Men.... - där ligger ju ett ägg på bilden???
Ulf
2017-04-25