Råglevain med falukorv och krämig grönkål

Falukorvsmackan är en riktig svensk klassiker. Den kan tillagas på miljoner olika sätt och i den här varianten har vi valt att göra den lite fräschare med fräst grönkål och kaxig pepparrot. Så gott!

Ingredienser
4 portioner
400 g falukorv
2 msk olja
ca 250 g skuren grönkål
2 msk smör
2 dl crème fraiche
1 dl vatten
1 1/2 msk riven färsk pepparrot
salt
svartpeppar
8 skivor råglevain
Till servering
riven morot
Gör så här
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Ulf, tack för din kommentar. Vi har nu uppdaterat vår allergi information eftersom det var lite missvisande när ägget är med i bilden. Men ägget är inte med i själva receptet utan endast som ett tips man kan välja att toppa sin smörgås med. Hoppas det är tydligare nu. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2017-04-27"Fri från ägg." Men.... - där ligger ju ett ägg på bilden???
Ulf
2017-04-25