Pytt när den är som bäst! Kokt potatis, korvar och broccoli blir till en enkel och god vardagsrätt. Vi serverar pytten tillsammans med en smakrik parmesankräm. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019
Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hade även i sötpotatis, blev grymt
Matilda
2022-10-07Länken till krämen pekar helt fel. Den pekar på ett recept för basilikapuckar.
Andreas
2021-11-29Var är receptet på parmesankräm?
Irene
2021-11-14Hej Irene! Den ligger som länk i detta receptet. https://www.ica.se/recept/vitlokskram-726202/ Heter vitlökskräm så får du blanda i parmesanen själv. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2021-11-15