Pytt när den är som bäst! Kokt potatis, korvar och broccoli blir till en enkel och god vardagsrätt. Vi serverar pytten tillsammans med en smakrik parmesankräm. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2019
Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Kommentarer
Andreas
2021-11-29Länken till krämen pekar helt fel. Den pekar på ett recept för basilikapuckar.
Irene
2021-11-14Var är receptet på parmesankräm?
Redaktionen ICAse
2021-11-15Hej Irene! Den ligger som länk i detta receptet. https://www.ica.se/recept/vitlokskram-726202/ Heter vitlökskräm så får du blanda i parmesanen själv. Lycka till! Hälsningar Michelle
Fredrik
2020-02-09Gillar inte att ni hänvisar till recept i receptet enligt länk. Kör man från mobilen ser man inte detta. Oerhört frustrerande. I övrigt en grym app! //Fredrik
Redaktionen ICAse
2020-02-10Hej Fredrik! Tack för din kommentar och vad roligt att du gillar appen i stort :). Vi förstår din frustration. Vi jobbar på en lösning för att länkar ska fungera i appen för alla typer av telefoner. I dagsläget kan du söka på receptet via ica.se då får du upp länkarna. Hälsningar Ulrika