Pytt i panna med korv och parmesankräm

Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
5
Pytt i panna med korv och parmesankräm

Pytt när den är som bäst! Kokt potatis, korvar och broccoli blir till en enkel och god vardagsrätt. Vi serverar pytten tillsammans med en smakrik parmesankräm. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Pytt i panna med korv och parmesankräm

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

600 g kokt potatis
1/3 sats kräm av vitlök (se länk i steg 4)

Tillsätt

250 g broccoli
olivolja
2 krm salt
2 krm svartpeppar
400 g valfri korv (t ex bratwurst, chorizo, salsiccia eller sojakorv)
1 tsk paprikapulver
1 dl finriven parmesan

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott barnen älskar de, men har lagt till och har lite majs i också

Ida

2024-09-23

Hade även i sötpotatis, blev grymt

Matilda

2022-10-07

Länken till krämen pekar helt fel. Den pekar på ett recept för basilikapuckar.

Andreas

2021-11-29

Testa liknande recept

Somrig potatissallad med kryddig korv
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvgryta med senap och äpplen
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtkryddad korv med mos och broccoli
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färsk tortellini med ratatouille
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Korvwok med mandel och chili
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga