Pytt i panna med korv och parmesankräm

2
1
Pytt i panna med korv och parmesankräm

Pytt när den är som bäst! Kokt potatis, korvar och broccoli blir till en enkel och god vardagsrätt. Vi serverar pytten tillsammans med en smakrik parmesankräm. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Pytt i panna med korv och parmesankräm

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

600 g
kokt potatis
1/3
sats kräm av vitlök (se länk i steg 4)

Tillsätt

250 g
broccoli
-
olivolja
2 krm
salt
2 krm
svartpeppar
400 g
valfri korv (t ex bratwurst, chorizo, salsiccia eller sojakorv)
1 tsk
paprikapulver
1 dl
finriven parmesanost

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.

Under 45 minuter

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Tips

Tillsätt gärna 1 dl panko (för 4 port) när du steker potatisen så blir den extra frasig.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Fredrik

2/9/2020

Gillar inte att ni hänvisar till recept i receptet enligt länk. Kör man från mobilen ser man inte detta. Oerhört frustrerande. I övrigt en grym app! //Fredrik

Redaktionen ICAse

2/10/2020

Hej Fredrik! Tack för din kommentar och vad roligt att du gillar appen i stort :). Vi förstår din frustration. Vi jobbar på en lösning för att länkar ska fungera i appen för alla typer av telefoner. I dagsläget kan du söka på receptet via ica.se då får du upp länkarna. Hälsningar Ulrika

Testa liknande recept