En bra bufférätt som också fungerar utmärkt som förrätt. Ugnsbakad hel purjolök med smak av ansjovisspad läggs på smördeg och blir till festlig purjolökstarte. Serveras med mustig ansjoviskräm.
Kontrollera ingrediensförteckningen på smördegen.
Gör äggfri: byt ut äggulorna mot vatten eller mjölk att pensla med.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör, smördeg och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett, mjölkproteinfri smördeg och byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jag ville inte ge någon kommentar, jag bara klickade här för jag trodde att jag skulle få se den kommentar som tydligen gett receptet enbart en stjärna. Själv skulle jag aldrig göra något så bökigt.
Margareta
2014-04-08