Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök

Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök

En perfekt förrätt som passar bra att servera på teskedar – både praktiskt och fint! Baka rotselleriskivor i ugnen och täck sedan med ansjovismajonnäs. Toppa med rostad lök och en nätt dillkvist.

Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök

Ingredienser

8 bufféportioner
1/2 rotselleri
1 msk olivolja
salt
peppar

Ansjovismajonnäs

1/2 rödlök
1/4 kruka dill
1 burk ansjovisfiléer (à 100 g)
1 dl majonnäs

Till servering

rostad lök

Gör så här

01:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi584 KJ / 139 kCal
Fett13 g
Salt0.7 g
Kolhydrater4 g

Testa liknande recept

Ansjovisbrûlée med hasselnötter och dill
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingslåda
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs
Betyg 3 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
”Boqerones” på ansjovis
Betyg 3.1 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad