Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök

En perfekt förrätt som passar bra att servera på teskedar – både praktiskt och fint! Baka rotselleriskivor i ugnen och täck sedan med ansjovismajonnäs. Toppa med rostad lök och en nätt dillkvist.

Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök

Ingredienser

8 bufféportioner
1/2   rotselleri
1 msk  olivolja
salt och peppar

Ansjovismajonnäs

1/2   rödlök
1/4   kruka dill
1   burk ansjovisfiléer (à 100 g)
1 dl  majonnäs

Till servering

rostad lök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi584 KJ / 139 kCal
Fett13 g
Salt0.7 g
Kolhydrater4 g

Testa liknande recept

Grönkålscrème
Betyg 2.5 av 5.
96 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ansjovisbrûlée med hasselnötter och dill
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Helgrillad rotselleri och pumpa med schalottensmör
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad korv i tunnbröd med rostat rotsellerimos
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rostad rotselleri med smörsås och pepparrot
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga