Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök

En perfekt förrätt som passar bra att servera på teskedar – både praktiskt och fint! Baka rotselleriskivor i ugnen och täck sedan med ansjovismajonnäs. Toppa med rostad lök och en nätt dillkvist.

Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök

Ingredienser

8 bufféportioner
1/2 rotselleri
1 msk olivolja
salt
peppar

Ansjovismajonnäs

1/2 rödlök
1/4 kruka dill
1 burk ansjovisfiléer (à 100 g)
1 dl majonnäs

Till servering

rostad lök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi584 KJ / 139 kCal
Fett13 g
Salt0.7 g
Kolhydrater4 g

Testa liknande recept

Grönkålscrème
Betyg 2.5 av 5.
97 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ansjovisbrûlée med hasselnötter och dill
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Helgrillad rotselleri och pumpa med schalottensmör
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grundrecept inlagd/gravad strömming
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sellerisallad med gravad äggula
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga