Ansjovisbrûlée med hasselnötter och dill

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ansjovisbrûlée med hasselnötter och dill

Bjud dina gäster på ansjovisbrûlée! Den här toppas med en nötblandning gjord på hasselnötter och dill, och serveras i äggskal – både fint och praktiskt!

Ansjovisbrûlée med hasselnötter och dill

Ingredienser

8 bufféportioner
1 burk ansjovisfiléer (1 burk motsvarar 100 g)
1 1/2 dl vispgrädde
4 äggulor
1 krm svartpeppar
1 dl rostade, skalade hasselnötter
1/2 citron
1/2 kruka dill
1 msk kallpressad rapsolja eller olivolja
salt
peppar

Gör så här

00:50:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi755 KJ / 180 kCal
Fett17 g
Salt0.6 g
Kolhydrater3 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra på pumpernickel
Betyg 2.5 av 5.98 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Solöga
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Purjolökstarte med ansjoviskräm
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjoviskakor med dill
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad