Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs

24
0
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs

Mer ägg? Självklart, det är ju faktiskt bara påsk en gång per år. Ställ äggen på ett fat efter att du rullat dem i stekta kavringssmulor och krasse. Spritsa majonnäs vid sidan av äggen och dekorera med ansjovis som ger sälta och strö över lite gräslök.

Skriv ut
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs

Ingredienser

8 bufféportioner
8
ägg
2
skivor kavring
2 msk
smör
1.5 dl
majonnäs
8
ansjovisfiléer
0.5
ask färsk gräslök (à 20 g)
0.5
ask krasse

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut kavring mot glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.

Under 45 minuter

Gör så här

Tips

Pensla lite olja eller vatten på äggen så fäster kavringsmulet lättare.

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1247 KJ / 298 kCal
Fett 25 g
Salt 1 g
Kolhydrater 9 g
Protein 10 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept