Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs

Betyg 3 av 5.
30 personer har röstat
0
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs

Mer ägg? Självklart, det är ju faktiskt bara påsk en gång per år. Ställ äggen på ett fat efter att du rullat dem i stekta kavringssmulor och krasse. Spritsa majonnäs vid sidan av äggen och dekorera med ansjovis som ger sälta och strö över lite gräslök.

Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs

Ingredienser

8 bufféportioner
8 ägg
2 skivor kavring
2 msk smör
1 1/2 dl majonnäs
8 ansjovisfiléer
1/2 ask färsk gräslök (à 20 g)
1/2 ask krasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
30 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1247 KJ / 298 kCal
Fett25 g
Salt1 g
Kolhydrater9 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.
105 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Strömmingslåda
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade morötter med dillmajonnäs och kavringssmul
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Lammfiolssnittar med pepparrotscrème
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga