Purjolöksgrillad torsk med cevichesalsa

5
0
Purjolöksgrillad torsk med cevichesalsa

Grönt är gott! Den här grillade torsken får en fin smak av purjolök, lime och koriander, och ackompanjeras av en fräsch cevichesalsa med mango och avokado.

Purjolöksgrillad torsk med cevichesalsa

Ingredienser

4 portioner

Torsk

ca 1 l vatten
1 purjolök
1 lime
1 tsk salt
1 tsk mald koriander
1 tsk paprikapulver
1 tsk strösocker
600 g torskfilé

Cevicesalsa

1 färsk mango
1/2 gurka
2 avokado
1 röd peppar
4 salladslökar
1 kruka färsk koriander
1/2 dl olivolja
limesaft
salt och svartpeppar

Till servering

färskpotatis

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1956 KJ / 466 kCal
Fett 205 g
Salt 20 g
Kolhydrater 367 g
Protein 301 g
Läs mer om näringsvärden